Waarom Lindenholz? Jouw zorgeloze kilometers zijn
onze sport!

Dagelijkse gebruiker, enthousiaste recreant of veeleisende wedstrijdrijder. Tot welke categorie jij ook behoort, we willen je plezierige kilometers bezorgen. Vrijer, verder, sneller. Over de weg, in het bos en op het ijs. Omdat we er blij van worden om je zorgeloos te laten fietsen, schaatsen en skeeleren. En om je op jouw niveau uit te laten blinken. Door naar je wensen te luisteren, aan je materiaal te sleutelen en voor je prestaties te gaan. Zo maken we van jou een koploper. En laat dat nu onze sport zijn!

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
Miskopen voorkomen bij Lindenholz

Naar wensen luisteren Koploper in advies

We hebben heerlijke koffie en die laten we je graag proeven aan onze stamtafel middenin onze winkel. Dé plek waar we jou, je doelen en je wensen op fiets-, schaats- of skeelergebied willen leren kennen. Heel persoonlijk, zodat we kunnen doen wat ons echt drijft: jou het allerbeste advies geven, passend bij jouw budget. Zo bouwen we een vertrouwensband met je op en begeleiden we je door de jaren heen naar een steeds hoger level qua kennis, materiaal en prestaties. Daar willen we koploper in zijn.

Koploper in advies - Lindenholz
Naar wensen luisteren - Lindenholz

Aan materiaal sleutelen Koploper in techniek

Eigenlijk willen we maar een ding: jou het beste materiaal bezorgen dat er bestaat. Voor iedere prijsklasse, voor alle doeleinden en voor elk niveau. We hebben er de merken en de gereedschappen voor in huis, maar maken met onze verkopers en monteurs die ermee werken het verschil. Zij koppelen kennis aan kunde en blijven zich door trainingen en cursussen ontwikkelen. Qua techniek, qua veiligheid en qua comfort. Daar willen we koploper in zijn.

Koploper in techniek - Lindenholz

Voor prestaties gaan Koploper in resultaat

Alpe d’Huez beklimmen, op de pedalen door de modder ploegen, door weer en wind naar school of werk trappen, gewoon met een volle boodschappentas van buurtsuper naar huis fietsen, tijdens vakanties de omgeving verkennen, de (alternatieve) Elfstedentocht rijden, lekker een paar rondjes in Thialf draaien of met grote slagen over het asfalt denderen. Welke prestatie jij ook wilt leveren, we gaan ervoor dat het resultaat je verwachtingen overtreft. Daar willen we koploper in zijn.

Voor prestaties gaan - Lindenholz
Koploper in resultaat - Lindenholz
'Lindenholz maakte onze fietsen bergklaar'
Martijn Mooiweer Bekijk de referentie

Ons team Koplopers in kennis, kwaliteit en klantservice

Bijna veertig jaar is Lindenholz al een begrip in Rouveen, de directe omgeving en zelfs ver daarbuiten. En zeker dertig jaar daarvan draait Marcel Lindenholz nu al mee in de speciaalzaak voor fietsers, schaatsers en skeeleraars. Eerst aan de hand van zijn vader, maar sinds 1998 als eindverantwoordelijke. Met zijn vrouw Christy als rechterhand en dankzij de steun van een hecht, betrokken en kundig team is Lindenholz nog steeds koploper in kennis, kwaliteit en klantservice. En dat willen we blijven.

Een warm nest voor klanten

Door elk tikje, kraakje of piepje serieus te nemen. Of je fiets, schaatsen of skeelers nu gloednieuw of gebruikt zijn. En door producten te verkopen die we zelf ook zouden kopen. Fijn, mooi en goed. Tegen een prijs die klopt. Ook ten opzichte van internetaanbieders, maar dan mét onze kennis, kwaliteit en klantservice. We willen geen groot bedrijf zijn. Maar wél een warm nest, waar je altijd welkom bent en de koffie klaarstaat. Een vaste plek voor klanten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je volgende tocht, woon-werkrit, vakantie, training of wedstrijd altijd top is.

Ons team - Lindenholz

Waarmee kunnen wij je helpen?

Sportfietsen

Op zoek naar flexibiliteit en robuustheid? Of snelheid en verfijning? Met onze mountainbikes en racefietsen lever jij topprestaties. Off-road en op de weg.

Bekijk onze sportfietsen

(E)-Fietsen

Van thuis naar werk of school, voor ontspanning of alledaags gebruik? Onze kinder-, stads- en elektrische fietsen brengen je van A naar B. Gezond en milieuvriendelijk.

Bekijk onze (e)-fietsen

Schaatsen

Beginner, gevorderd of professioneel? Met onze kinder- combinoor-, kluun-, klap- of vaste schaatsen laten we je glijden op elk gewenst niveau. Overdekt en buiten.

Bekijk onze schaatsen

Werkplaats

Onderhoud, reparatie of service? Onze monteurs en verkopers staan voor je klaar. Kien en kundig bieden ze oplossingen voor elk vraagstuk. Groot en klein.

Meer over de werkplaats
  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker