Tips & nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

Nieuws Let op: tijdelijk gewijzigde openingstijden ivm Corona.

Let op: tijdelijk gewijzigde openingstijden ivm Corona.

De nieuwe corona maatregelen hebben gevolgen voor onze winkel en werkplaats. Wij zijn nu elke dag open tot 17.00 uur. Daarnaast komt de koopavond op donderdag tijdelijk te vervallen, voor de komende 3 weken. Probeer daarnaast in de winkel 1.5 meter afstand te bewaren met andere klanten en met ons personeel en draag bij voorkeur een mondkapje. En gelieve niet te wachten in de werkplaatsen. Alvast bedankt voor de medewerking en excuses voor het eventuele ongemak hierdoor. Wij blijven iedereen graag helpen en graag tot ziens in Rouveen. Vragen? Of fiets reparatie of onderhoudsbeurt inplannen? Bel 0522 291 666.

Lees meer
Nieuws 4 november gesloten ivm dankdag

4 november gesloten ivm dankdag

Lindenholz is a.s. woensdag 4 november gesloten in verband met dankdag. Ook op dinsdag 3 november zijn wij gesloten, op dinsdag is onze winkel standaard gesloten. Houd daar a.u.b. rekening mee met fietsen brengen / halen of een winkelbezoek.

Lees meer
Nieuws Mondkapjes plicht per 15 oktober & donderdagavond tot 20 uur open.

Mondkapjes plicht per 15 oktober & donderdagavond tot 20 uur open.

N.a.v de persconferentie van 13 oktober en de strengere maatregelen voor o.a. winkels geldt er vanaf 15 oktober een mondkapjesplicht in onze winkel. Op donderdagavond zijn wij open tot strikt 20.00 uur.

Lees meer
Nieuws Cube lanceert vandaag de nieuwste 2021 collectie!

Cube lanceert vandaag de nieuwste 2021 collectie!

Vandaag lanceert Cube de nieuwste 2021 collectie! Een zeer fraaie collectie mooie fietsen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en Duitse degelijkheid.

Lees meer
Nieuws Trek lanceert vandaag de allernieuwste Trek Madone SLR!

Trek lanceert vandaag de allernieuwste Trek Madone SLR!

Wij konden niet wachten dit nieuws met jullie te mogen delen! De allernieuwste Trek Madone SLR 2021 wordt vandaag gelanceerd! Wij zijn super enthousiast!

Lees meer
Nieuws Lindenholz op maandag en dinsdag gesloten tijdens de bouwvak vakantie!

Lindenholz op maandag en dinsdag gesloten tijdens de bouwvak vakantie!

Tijdens de bouwvak vakantie in regio noord is Lindenholz gesloten op maandag en dinsdag. Op de overige werkdagen zijn wij gewoon geopend!

Lees meer
  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker