Tips & nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

Nieuws Openingstijden/dagen kerst en oud & nieuw

Openingstijden/dagen kerst en oud & nieuw

Openingstijden/dagen Lindenholz tijdens de feestdagen!

Lees meer
Nieuws Vroege vogel & kortingsactie zaterdag 28 oktober!

Vroege vogel & kortingsactie zaterdag 28 oktober!

A.s. zaterdag 28 oktober een vroege vogel actie op geselecteerde fietsen! Minimaal 20% op geselecteerde fietsen en voor vroege vogels zelfs nog meer korting! Ook op voorraad accessoires 20% korting!

Lees meer
Nieuws Vakantiesluiting Lindenholz Bouwvak!

Vakantiesluiting Lindenholz Bouwvak!

Let op! Vakantiesluiting tijdens de bouwvak. Wij zijn gesloten op maandag 7 en dinsdag 8 augustus! Daarnaast zijn wij van maandag 14 tot en met donderdag 24 augustus, 1.5 week aansluitend gesloten! Houd daar a.u.b. rekening mee met inplannen van onderhoud/reparatie of een bezoek aan onze winkel. Vragen? Bel 0522 291 666 of mail info@lindenholz.nl

Lees meer
Nieuws Openingstijden 4 mei, 5 mei gesloten

Openingstijden 4 mei, 5 mei gesloten

Let op: op donderdag 4 mei sluit onze winkel om 18 uur i.v.m. dodenherdenking. Op vrijdag 5 mei is onze winkel en werkplaats gesloten i.v.m. Bevrijdingsdag.

Lees meer
Nieuws Lindenholz is dealer van van Raam fietsen

Lindenholz is dealer van van Raam fietsen

Vanaf heden is Lindenholz in Rouveen ook dealer van van Raam fietsen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen moet kunnen fietsen, ongeacht leeftijd of lichamelijke beperkingen. Van Raam fietsen biedt hierin mogelijkheden. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking.

Lees meer
Nieuws Fietsleaseplannen als werknemer? Bij Lindenholz zit je goed!

Fietsleaseplannen als werknemer? Bij Lindenholz zit je goed!

Een fietsleaseplan? Bij Lindenholz zit je goed! We kunnen niet alleen al je vragen beantwoorden, omdat we er alles vanaf weten. Ook als het gaat om keuze, biedt ons aanbod je alles wat je maar wilt. Stadsfiets, toerfiets, E-bike, Speedpedelac, racefiets of mountainbike. Welke fiets je ook zoekt; als koploper in rijden hebben we jouw droomfiets in huis.

Lees meer
  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker