Fiets leasen Op je tweewieler zonder zorgen

Je rijdt privé of zakelijk zorgeloos op een gloednieuwe (elektrische) fiets. Met vaste afspraken en zonder onverwachte kosten voor onderhoud, schade of diefstal. Je bent geen eigenaar van de fiets, maar betaalt ons alleen voor het gebruik ervan.

  • Maak je droomfiets betaalbaar
  • Plak nooit meer zelf je band
  • Lever je bijdrage aan het milieu

Privé leasen

Lease je privé, dan maak je hiervoor zelf maandelijks een bedrag over. De hoogte hangt af van de prijs van de fiets, de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers dat je per jaar fietst. Deze maandlast is inclusief onderhoud, reparaties, verzekering én pechhulp. Zo wordt je droomfiets betaalbaar, hoef je nooit meer zelf een band te plakken en lever je ook nog een bijdrage aan het milieu.

2023-05-9240-lindenholz-hr-43--lnsx
2023-05-9240-lindenholz-hr-25

Zakelijk leasen

Lease je zakelijk, dan gelden dezelfde voorwaarden als bij privélease. Maar nu betaalt jouw werkgever een maandelijks bedrag om per fiets naar je werk te komen. Dit verrekent je baas met je brutosalaris. Zelf betaal je alleen een vaste lage bijtelling van 7%, zodat je ook privé je kilometers kunt maken. Met een lasecontract van minstens 36 of van 48 maanden.

FietsLeaseHolland als partner

Wij zorgen dat jouw werkgever in contact komt met FietsLeaseHolland, onze betrouwbare samenwerkingspartner. Zij regelen het contract met je werkgever. Wij leveren je fiets en plegen ook het onderhoud voor je. Vanaf 1 januari 2020 is deze regeling erg gunstig voor zowel werkgever al werknemers!

Meer weten? Bel ons of kom naar onze winkel. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

Neem contact op

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker