Werkplaats Passie voor elk tikje, kraakje of piepje

Onderhoud, reparatie of service? Onze monteurs en verkopers staan voor je klaar. Vakkundig bieden ze oplossingen voor elk vraagstuk. Groot en klein. Alle tikjes, kraakjes of piepjes nemen we serieus. Omdat het afstellen van versnellingen, remmen, wielen en uitvoeren van groot onderhoud onze passie is. Zowel aan nieuwe als tweedehandse e-bikes, school-, stads-, of racefietsen en mountainbikes.

Shimano Service Center 

Of het nou voor het woon-werkverkeer is of voor een ontspannen tocht in het weekend, we stappen met massaal op de e-bike. Dankzij allerlei vooruitstrevende technologieën is de elektrische fiets enorm populair en praktischer dan ooit. Om het maximale uit je e-bike te halen, is goed onderhoud belangrijk. Als Shimano Service Center kent Lindenholz alle ins en outs. Onze mensen zijn dé vraagbaak voor al je fietsgerelateerde vragen. Zij geven je e-bike de professionele aandacht die je zoekt. Fietsservice van wereldklasse Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit. Betrouwbare kwaliteit Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Lindenholz. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.


Skeeler- en schaatswerkplaats

Ook in onze skeeler- of schaatswerkplaats helpen we je. Lopen de wielen van je skeelers stroef of zijn ze versleten? Hoor je lagers vanwege zand of regen? We smeren of vervangen ze, zodat jij weer optimaal de weg op kunt! Zijn de veren van je schaatsen geknapt? Of hebben je ijzers een rondings- of slijpbeurt nodig? Onze technici, rondingmachine en slijpijzers laten je weer genieten op het ijs.

Lindenholz - Werkplaats
Onderhoud - Lindenholz

Onderhoud

Door goed voor je (sport)fiets, schaatsen of skeelers te zorgen, verleng je de gebruiksduur. Wij zorgen dat alles soepel blijft bewegen. Door weer en wind.

Lindenholz Onderhoud
Reparatie - Lindenholz

Reparatie

Als jij je (sport)fiets, schaatsen of skeelers regelmatig gebruikt, zal er af en toe iets stuk gaan. Wij repareren jouw materiaal en stellen alles opnieuw perfect af.

Lindenholz Reparatie
Service - Lindenholz

Service

Bij ons draait het om wat jij wilt en hoe wij daar behulpzaam in kunnen zijn. Voor, tijdens en na je aankoop verlenen we je er alle service voor.

Lindenholz Service

Onderhoud, reparatie en service

Laten repareren of zelf onderhouden?

Als jij je (sport)fiets, schaatsen of skeelers regelmatig gebruikt, zal er af en toe iets stuk gaan. Daarom onderhouden en repareren wij jouw materiaal graag, zodat je altijd zorgeloos op weg kunt. Wil je zelf het onderhoud uitvoeren? In onze winkel hebben we ook onderhoudsartikelen en reparatiesets.

Reparatie en onderhoud van fietsen

Voor welke fietsreparatie je ons ook inschakelt, wij sleutelen met passie aan jouw fiets. Of het nou gaat om het repareren van een elektrische fiets of de reparatie van een sportfiets. Een defect verhelpen of afstelling perfect krijgen, is onze uitdaging. Afgestemd op jouw gebruik, wensen en budget maken wij jouw fiets. We zijn daarbij gespecialiseerd in merken als Trek fietsen, Cube, Orbea, Koga, Batavus, Cortina, Roetz,en Loekie.

Door je fiets goed te onderhouden, verleng je de gebruiksduur. Natuurlijk lever je daar zelf een bijdrage aan, maar wanneer je af en toe je fiets een onderhoudsbeurt geeft, zorgen wij ervoor dat alles soepel blijft bewegen. Door weer en wind. En met alle liefde voor jouw materiaal. Dat doen we niet alleen voor stadsfietsen, maar ook voor elektrische, sport- en kinderfietsen. Tijdens een onderhoudsbeurt voor de fiets:

  • Voeren we controleren uit op spelingen;
  • Vervangen we slijtage-onderdelen;
  • Smeren we alle nodige onderdelen.

Reparatie en onderhoud van schaatsen

Wanneer je veel schaatst, is de kans groter dat er af en toe iets kapotgaat. Zijn de veren van je schaatsen geknapt? Of hebben je ijzers een rondings- of slijpbeurt nodig? Kom langs in onze winkel, dan helpen wij je met de reparatie van je schaatsen. We hebben alle expertise in huis om alles uit jouw materiaal te halen. Dat kunnen we onder andere doen voor de merken Viking, Zandstra, EV/EHS, en Cado Motus.

Ook voor onderhoud kun je bij ons terecht. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken we onder andere naar de ronding en scherpte van je ijzers en de stand van je schoen boven het onderstel. We ronden, slijpen en polijsten, vervangen veren en doen wat nodig is om jouw schaats weer goed te maken.

Reparatie en onderhoud van skeelers

Naast het repareren van fietsen en schaatsen, kun je bij ons ook terecht voor de reparatie en onderhoud van skeelers. Lopen de wielen van je skeelers stroef of zijn ze versleten? Hoor je de lagers vanwege zand of regen? We hebben een groot assortiment aan reparatiemateriaal in huis, zodat jij het zelf kunt repareren. Wil je het laten doen? Geen probleem! Dan smeren of vervangen wij het voor je. Zo heb jij er geen werk meer en kun je weer optimaal de weg op.

Service fietsenwinkel

Haal- en brengservice, leenservice, inruilservice, quickservice, zadel-omruilservice, proefritservice. Bij ons draait het om wat jij wilt en hoe wij daar behulpzaam in kunnen zijn. Voor, tijdens en na je aankoop verlenen we je er alle servicevoor. We mogen onze service dan wel richten op fietsers, maar voor schaatsers en skeeleraars gaan we net zo ver. Wij zijn in alles wat we doen:

  • Vakkundig
  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Voordelig

Contact 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of kom naar onze winkel. In Rouveen, onder de rook van Zwolle geven we je graag persoonlijk advies. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker