Accessoires Maak van sporten écht een feestje

Op de fiets, op de schaats of op de skeeler. Wanneer jij jezelf in het zweet werkt, verdien je een mooie outfit. Omdat het je net dat steuntje in de rug kan geven. Maar we gunnen je ook toebehoren die prestaties bevorderen en extra uitdaging bieden. Zo maken we met onze accessoires van sporten pas écht een feestje.

Lindenholz - Accessoires
Fietsaccessoires - Lindenholz

Fietsaccessoires

Helmen, schoenen, voeding of fietscomputers. Bekijk met welke merken wij jouw fiets compleet maken.

Lindenholz Fietsaccessoires
Schaatsaccessoires - Lindenholz

Schaatsaccessoires

Schaatsbeschermers, slijptafels, ijspriemen en rondingsmeters. Bekijk met welke merken wij jouw schaatsavontuur compleet maken.

Lindenholz Schaatsaccessoires
Skeeleraccessoires - Lindenholz

Skeeleraccessoires

Sporttassen, vingerbellen en rondingsmeters. Bekijk met welke merken wij jouw skeeler- of skateavontuur compleet maken.

Lindenholz Skeeleraccessoires
Fietskleding - Lindenholz

Fietskleding

Voor een goede rijervaring heb je meer nodig dan alleen je fiets. Bekijk met welke merken wij jouw fietsoutfit compleet maken.

Lindenholz Fietskleding
Schaatskleding - Lindenholz

Schaatskleding

Schaatsen op kunstijs of natuurijs. Dat doe je met de juiste kleding. Bekijk met welke merken wij jouw fietsoutfit compleet maken.

Lindenholz Schaatskleding
Groepskleding - Lindenholz

Groepskleding

Herkenbaar op de fiets, schaats of skeeler? Bekijk met welke merken wij jou trots op de fiets laten zitten.

Lindenholz Groepskleding

Accessoires

Welke sportaccessoires heb ik nodig bij fietsen, schaatsen of skeeleren?

Afhankelijk van het doel waarvoor je jouw fiets, schaatsen of skeelers gebruikt, kun je accessoires kopen. Ben je een fanatiek wielrenner of mountainbiker? Dan heb je bijvoorbeeld goede fietskleding en veiligheidsaccessoires nodig. Heb je een stadsfiets? Dan kan een bel je op weg helpen. In onze winkel helpen we jou bij het uitzoeken van de juiste accessoires.

Fietsaccessoires kopen

Ben jij op zoek naar dé fietsaccessoire waarmee je het maximale uit je fiets haalt? Met ons ruime assortiment fietsaccessoires maak jij je tweewieler echt helemaal af. Met manden, snelbinders en bellen maak jij je fiets nóg mooier. En met bidonhouders, kilometertellers en navigatie maak je ‘m nog nóg functioneler. Wil je hem ook nog veiliger maken? Dan hebben we ook extra verlichting, een slot of telefoonhouder voor je. Met de juiste sportaccessoires maak jij jouw fiets helemaal af.

Schaatsaccessoires kopen

Je bent een echte schaatsfanaat en wilt alles eruit halen wat erin zit. In onze winkel hebben wij daarom veel schaatsaccessoires, zodat jij veilig en verantwoord het ijs op kunt. Met schaatsbeschermers, -helmen, -veters en -tassen, maar ook met handschoenen, overschoenen, snijvaste delen, anti-blarenitems, slijptafels, slijpstenen en onderhoudsspullen zorgen we ervoor dat je compleet uitgerust bent. Van Viking schaats accessoires tot Salomonschaats accessoires, wij hebben alles voor op het ijs!

Skeeleraccessoires kopen

Wanneer je gaat skeeleren, is het net als bij fietsen en schaatsen, van belang dat je uitgerust bent met de juiste skeeleraccessoires. Met onmisbare accessoires als een helm, handschoenen, vingerbel en knie- en polsbeschermers ben je al een eind op weg. Maar om jou nog meer plezier uit je skeeleravontuur te laten halen, hebben wij nog talloze andere accessoires. Zo zorgen we dat je compleet uitgerust de baan of weg op gaat.

Fietskleding kopen

Fietskleding voor dames of fietskleding voor heren. Voor een goede rijervaring heb je meer nodig dan alleen een fiets. Ben je op zoek naar mountainbikekleding of wielrenkleding? Dan heb je kleren nodig die ademen, snel drogen en licht van gewicht zijn. Wat voor weer het ook is, met de juiste fietskleding beweeg jij je dan comfortabel over de weg. Kleed je ook niet te warm of te koud. We hebben wielerkleding voor de zomer en wielerkleding voor de winter. Zorg dat ook jij je kleding aan kunt passen aan de weersomstandigheden in de diverse seizoenen. Wij helpen je graag in onze winkel, zodat jij met de juiste outfit op de fiets zit.

Schaatskleding kopen

Thermo- en onderkleding, marathonpakken, langebaanpakken of een schaatsbroek. Gemaakt van kevlar of lycra. Of je nou op zoek bent naar kinderschaatskleding, schaatskleding voor dames of schaatskleding voor heren, wij hebben de juiste kleding voor je en gunnen je een veilige, warme en comfortabele rit. Dat doen we met merken als Hunter, Viking, Zandstra, Icetec. Maar ook met de schaatskleding van Craft.

Sport groepskleding kopen

Op de fiets, schaats of skeeler in dezelfde outfit. Fiets groepskleding, schaats groepskleding en skeeler groepskleding zorgen voor een gevoel van saamhorigheid. Terwijl jullie samen over de ruige bospaden rijden of in een treintje over het ijs glijden, voelen jullie je verbonden. Willen jullie nog meer eenheid en herkenbaarheid? Wij kunnen ook groepskleding bedrukken met het design, de kleuren, logo’s en opschriften van jouw wieler- of schaatsvereniging of tourclub. We denken met je mee wanneer jij dat wilt, van advies tot bedrukking!

  • Onderkleding
  • Fiets groepskleding
  • Schaats groepskleding
  • Skeeler groepskleding

Contact

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of kom naar onze winkel. In Rouveen, onder de rook van Zwolle geven we je graag persoonlijk advies. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker