(E)-Fietsen Ervaar de vrijheid op wielen

Van thuis naar werk of school, voor ontspanning of alledaags gebruik? Onze kinder-, stads- en elektrische fietsen brengen je van A naar B. Gezond en milieuvriendelijk. Je ervaart vrijheid op wielen bij elke tocht die je maakt. Dankzij techniek, veiligheid en comfort voor op de weg.

Voor alle wensen, behoeften en budgetten

Wij zijn specialist in alle soorten fietsen. Schoolfiets, stadsfiets, toerfiets, E-bike, Speedpedelec, racefiets of mountainbike (zelfs die is elektrisch!) Samen met jou gaan we op zoek naar de fiets die voldoet aan al je wensen, behoeften én budget. Nieuw, tweedehands of als huurfiets. Bij ons kan het allemaal.

Lindenholz - Fietsen
Stadsfietsen - Lindenholz

Stadsfietsen

Naar school, werk of de winkel. Waar je ook naartoe gaat, de meest verkochte fiets helpt jou daarbij!

Lindenholz Stadsfietsen
Kinderfietsen - Lindenholz

Kinderfietsen

De eerste meters op de fiets? Bekijk de kwaliteit en veiligheid die onze merken jouw kind bieden.

Lindenholz Kinderfietsen
Racefietsen - Lindenholz

Racefietsen

Een wedstrijd, toertocht of beklimming? Wij helpen jou de snelste tijden neer te zetten.

Lindenholz Racefietsen
Mountainbikes - Lindenholz

Mountainbikes

Klopt jouw hart sneller van modderige tracks en scherpe bochten? Met de juiste mountainbike lever jij topprestaties!

Lindenholz Mountainbikes
Fietsmeting - Lindenholz

Fietsmeting

Minder blessures en betere prestaties? Met een uitgebreide fietsmeting zorgen we dat jij comfortabel op je fiets zit.

Lindenholz Fietsmeting
Fietsaccessoires - Lindenholz

Fietsaccessoires

Manden en fietsbellen of bidonhouders en kilometertellers. Bekijk met welke merken wij jouw fiets compleet maken.

Lindenholz Fietsaccessoires
Fietskleding - Lindenholz

Fietskleding

Voor een goede rijervaring heb je meer nodig dan alleen je fiets. Bekijk met welke merken wij jouw fietsoutfit compleet maken.

Lindenholz Fietskleding
Verlengde garantie en verzekeringen - Lindenholz

Verlengde garantie en verzekeringen

We bieden je als elektrische fietser vijf jaar lang maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand of jaar. Overzichtelijk en zonder onvoorziene uitgaven.

Lindenholz Verlengde garantie en verzekeringen

Fietsen

Welke fiets past bij mij?

Vraag je bij de aanschaf van de fiets af waarvoor je hem wilt gebruiken. Voor ontspanning, alledaags gebruik of sport? Of het nou een tweedehands fiets is of een nieuwe fiets, een damesfiets of herenfiets. Onze elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en sportfietsen brengen je zorgeloos van A naar B.

Elektrische fiets kopen

Met een elektrische fiets, ook wel een e-bike genoemd, is de kans groot dat je meer (lange afstanden) gaat fietsen. We beschikken over een ruim assortiment elektrische fietsen in verschillende prijsniveaus. Daarbij heb je onder andere keuze uit merken als Trek, Kalkhoff en Qwic. We stemmen het type ondersteuning, display, motor en accugrootte van de fiets af op jouw wensen, behoeften en budget.

Verschillende soorten stadsfietsen

Met de stadsfiets ga en sta je waar je maar wilt. In onze ruime assortiment aan damesfietsen, herenfietsen en allroundfietsen zoeken wij samen met jou de perfecte fiets. Ben je op zoek naar een fiets met veel versnellingen? Of past een fiets zonder versnellingen beter bij jou? En wil je een moderne fiets? Of een echte klassieke fiets? Met merken als Koga, Batavus en Cortina hebben wij de fiets die bij jou past.

Kinderfietsen in verschillende maten

De eerste meters op een kinderfiets zijn altijd spannend. Met merken als Cortina, Alpina, Loekie en Batavus bieden wij jouw kind een kwalitatief goede fiets in de juiste maat. Of het een nieuwe fiets is of een tweedehands kinderfiets, veilig fietsen staat bij ons voorop.

Sportieve fietsen van topmerken

Op zoek naar een racefiets of mountainbike? Met persoonlijk en deskundig advies helpen wij jou aan de sportfiets die bij jou past. Dat kan een racefiets zijn met een carbon frame of met een aluminium frame. Maar dat kan ook een mountainbike zijn met hardtail of full suspension. In ons ruime assortiment aan racefietsen en mountainbikes is er keuze uit veel topmerken als Koga, Trek fietsen, Orbea, Cube en Focus.

Onderdelen en accessoires voor je fiets

Gebruik jij je (sport)fiets regelmatig? Dan is de kans groot dat je af en toe een onderdeel moet vervangen. Bekabeling, binnen- en buitenbanden, ketting, cassette, pedalen of remblokken. Welk onderdeel jij ook nodig hebt, wij leveren graag ons aandeel daarin. Naast fietsonderdelen, verkopen we ook fietskleding en fietsaccessoires. Zo wordt je fiets nog mooier met manden, snelbinders en bellen. Nog functioneler met bidonhouders, kilometertellers en navigatie. Of nóg veiliger met extra verlichting, slot en telefoonhouder.

Verlengde garanties en verzekeringen

We bieden je met ons FietsZeker-pakket als fietser vijf jaar lang maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand of jaar. Overzichtelijk en zonder onvoorziene uitgaven. Een garantie voor zorgeloos fietsplezier, omdat je:

 • geen service- en onderhoudskosten hebt;
 • verzekerd bent tegen diefstal en schade;
 • vijf jaar garantie hebt op accu, motor en display.

  Fietsmeting met Precision Fit

  Goed op je fiets zitten is belangrijk. Als je een fiets bij ons koopt of huurt, kun je daarom een gratis fietsmeting doen. Tijdens deze Precision Fit kijken we naar je lichaamsbouw, flexibiliteit, lenigheid, doelen en wensen. En zet onze Precision Fit-technicus je zo optimaal mogelijk op je huidige of toekomstige racefiets. Dat zorgt ervoor dat je:

  • minder kans op klachten en blessures hebt;
  • meer fietsplezier hebt;
  • betere prestaties levert.

  Contact

  Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of kom naar onze winkel in Rouveen, onder de rook van Zwolle. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
  arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker