Huur, lease & fietsplan Nieuw hoeft niet duur te zijn

Wil jij kennis maken met wielrennen, je conditie op peil houden of gewoon een heerlijk rondje fietsen op een racefiets? Een nieuwe fiets en bijbehorende accessoires als kleding, schoenen, pedalen en een helm vergen een behoorlijke investering. Geen paniek! Wij bieden diverse mogelijkheden om voordelig te fietsen.

We denken met je mee!

Ook als je kind wil fietsen, schaatsen of skeeleren, is kopen wellicht niet de beste optie. Voor je het weet is hij of zij weer uit de maat gegroeid… Wij denken graag met je mee, zodat je kind voordelig maar wel met goed materiaal de weg of het ijs op kan. Kom naar onze winkel of bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Lindenholz - Huur, lease & fietsplan
Fiets leasen - Lindenholz

Fiets leasen

Je rijdt privé of zakelijk zorgeloos op een gloednieuwe (elektrische) fiets. Met vaste afspraken, maar zonder onverwachte kosten voor onderhoud, schade of diefstal.

Lindenholz Fiets leasen
Fietsplan - Lindenholz

Fietsplan

Maak gebruik van de fiscale regelgeving om via je werkgever een nieuwe fiets aan te schaffen. Dan profiteer je van meerdere belastingvoordelen.

Lindenholz Fietsplan
FietsZeker programma - Lindenholz

FietsZeker programma

We bieden je als elektrische fietser vijf jaar lang maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand of jaar. Overzichtelijk en zonder onvoorziene uitgaven.

Lindenholz FietsZeker programma
Verhuur (elektrische) fiets - Lindenholz

Verhuur (elektrische) fiets

Een week vakantie? Of twijfel over de aanschaf van een fiets? Al onze elektrische, stads- en kinderfietsen kun je huren. Voor een dag, een week of een maand.

Lindenholz Verhuur (elektrische) fiets
Verhuur racefiets - Lindenholz

Verhuur racefiets

We verhuren racefietsen. Zo kun je toch een mooie voorjaarsklassieker rijden. Of een seizoen lang met ze meedraaien om te kijken of wielrennen of mountainbiken iets voor je is.

Lindenholz Verhuur racefiets
Verhuur schaatsen - Lindenholz

Verhuur schaatsen

Een winterlang rondjes draaien in Thialf? Of die lange periode van strenge vorst vol benutten? Huur dan een seizoen lang schaatsen in alle maten en soorten bij ons.

Lindenholz Verhuur schaatsen

Huur, lease en fietsplan

Fiets huren, leasen of kopen?

Je hebt een fiets nodig en twijfelt of je die gaat huren, leasen of kopen. Gebruik je jouw fiets vaak, heb je voldoende geld en wil je zonder gedoe kunnen wegfietsen? Dan raden we je aan een fiets te kopen. Wil je een fiets gebruiken zonder verdere verplichtingen en geen grote investering doen? Dan kun je een fiets leasen. Heb je eenmalig of voor een tijdje een fiets nodig? Dan is het slim om je fiets te huren. Maar of je nu wilt huren, leasen of kopen: Lindenholz helpt jou op weg!

Fiets huren: van elektrische fiets tot racefiets

Wil je een fiets huren in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Lindenholz aan het juiste adres. In onze winkel kun je allerlei soorten fietsen huren, leasen en kopen. Zo kun je een elektrische fiets huren, maar ook een stadsfiets of kinderfiets. Daarbij heb je onder andere keuze uit merken als Trek, Koga, Batavus en Cortina. En wil je een fietssport proberen? Dan kun je bij ons ook een racefiets of mountainbike huren. Dus of je nou een week op vakantie gaat en daarom tijdelijk een fiets nodig hebt, twijfelt over de aanschaf van een fiets of de fietssport wilt proberen, wij hebben de fiets die bij jou past.

Fietsen in de Kop van Overijssel

Een dagje weg in de Kop van Overijssel? Kom bij ons een fiets huren en geniet van de prachtige omgeving rondom Rouveen. Ontdek de Zwarte Dennen, de heide en bossen op de Veluwe of de waterrijke natuur van de Wieden of de Weerribben. De kosten van fietsverhuur? Stadsfietsen en kinderfietsen huur je bij Lindenholz al voor 7,50 euro per dag en elektrische fietsen vanaf 15,- euro. Onze medewerkers helpen je graag in de winkel!

Fiets leasen, zakelijk of privé

Wil je een fiets leasen? Dan kun je dat zakelijk of privé doen. Hoe dan ook, rijd je zorgeloos op een gloednieuwe (elektrische) fiets. Met vaste afspraken en zonder onverwachte kosten voor onderhoud, schade of diefstal. Je bent geen eigenaar van de fiets, maar betaalt ons alleen voor het gebruik ervan. Kies je voor het privé leasen van een fiets, dan maak je hiervoor zelf maandelijks een bedrag over. De kosten hiervan, hangen af van de prijs van de fiets, de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers dat je per jaar fietst. Lease je zakelijk, dan brengen we jouw werkgever in contact met FietsLeaseHolland en gelden dezelfde voorwaarden als bij privé lease. Maar betaalt de werkgever een maandelijks bedrag, wat hij verrekent met jouw brutosalaris. Zelf betaal je alleen een vaste lage bijtelling van 7%, zodat je de fiets ook privé kunt gebruiken.

Fietsplan werkgever

Maak gebruik van de fiscale regelgeving om via je werkgever een nieuwe fiets aan te schaffen. Dan profiteer je van meerdere belastingvoordelen. Dit kan bij ons via de werkkostenregeling of het fietsplan, exclusief onderhoud- en reparatiekosten. Binnen de werkkostenregeling kiest je werkgever ervoor om jou een fiets te laten kopen en deze te betalen uit je brutosalaris. Onbelast! Bij het fietsplan verstrekt je werkgever jou een renteloze lening voor een nieuwe fiets én een belastingvrije reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. De Belastingdienst stelt geen eisen aan dit fietsplan.

Fietsverzekering en garantie

Hoe zit het met de garantie en verzekering wanneer je een elektrische fiets aanschaft? Bij Lindenholz bieden we je als fietser vijf jaar lang maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand of jaar. Een garantie voor zorgeloos fietsplezier. Door regelmatige en vakkundige inspectie en onderhoud verminderen we de kans op storingen en defecten aan je elektrische fiets aanzienlijk. Je kunt bij ons ook een verzekering afsluiten op je huidige fiets. Zelf als je die niet bij ons gekocht hebt. De fietsverzekering kun je niet alleen afsluiten op je e-bike, maar ook op:

  • Je stadsfiets
  • Racefiets
  • Mountainbike

Schaatsen huren

Schaatsen kopen of schaatsen huren, het kan bij Lindenholz. Ga je een winterlang rondjes draaien in Thialf, Kardinge, Leisure World of Flevonice? Of die lange periode van strenge vorst vol benutten? Kom dan schaatsen huren bij Lindenholz. We hebben een ruim assortiment met topmerken, in allerlei soorten en maten. We laten je glijden op elk gewenst niveau. Overdekt en buiten. Wij verhuren verschillende soorten schaatsen, waaronder:

  • Thermoplastische schoenen
  • Vaste, combi- en kluunnoren
  • Vast onderstel of klapschaatsen
  • Kinderschaatsen

Contact

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of kom naar onze winkel in Rouveen, onder de rook van Zwolle. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker