Huur, lease & fietsplan Nieuw hoeft niet duur te zijn

Wil jij kennis maken met wielrennen, je conditie op peil houden of gewoon een heerlijk rondje fietsen op een racefiets? Een nieuwe fiets en bijbehorende accessoires als kleding, schoenen, pedalen en een helm vergen een behoorlijke investering. Geen paniek! Wij bieden diverse mogelijkheden om voordelig te fietsen.

We denken met je mee!

Ook als je kind wil fietsen, schaatsen of skeeleren, is kopen wellicht niet de beste optie. Voor je het weet is hij of zij weer uit de maat gegroeid… Wij denken graag met je mee, zodat je kind voordelig maar wel met goed materiaal de weg of het ijs op kan. Kom naar onze winkel of bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Lindenholz - Huur, lease & fietsplan
Fiets leasen - Lindenholz

Fiets leasen

Je rijdt privé of zakelijk zorgeloos op een gloednieuwe (elektrische) fiets. Met vaste afspraken, maar zonder onverwachte kosten voor onderhoud, schade of diefstal.

Lindenholz Fiets leasen
Fietsplan - Lindenholz

Fietsplan

Maak gebruik van de fiscale regelgeving om via je werkgever een nieuwe fiets aan te schaffen. Dan profiteer je van meerdere belastingvoordelen.

Lindenholz Fietsplan
FietsZeker programma - Lindenholz

FietsZeker programma

We bieden je als elektrische fietser vijf jaar lang maximale zekerheid voor een vast bedrag per maand of jaar. Overzichtelijk en zonder onvoorziene uitgaven.

Lindenholz FietsZeker programma
Verhuur (elektrische) fiets - Lindenholz

Verhuur (elektrische) fiets

Een week vakantie? Of twijfel over de aanschaf van een fiets? Al onze elektrische, stads- en kinderfietsen kun je huren. Voor een dag, een week of een maand.

Lindenholz Verhuur (elektrische) fiets
Verhuur sportfiets - Lindenholz

Verhuur sportfiets

We verhuren sportfietsen. Zo kun je toch mee op vriendenuitje. Of een seizoen lang met ze meedraaien om te kijken of wielrennen of mountainbiken iets voor je is.

Lindenholz Verhuur sportfiets
Verhuur schaatsen - Lindenholz

Verhuur schaatsen

Een winterlang rondjes draaien in Thialf? Of die lange periode van strenge vorst vol benutten? Huur dan een seizoen lang schaatsen in alle maten en soorten bij ons.

Lindenholz Verhuur schaatsen
  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker