Service Alles om behulpzaam te zijn

Bij ons draait het om wat jij wilt en hoe wij daar behulpzaam in kunnen zijn. Voor, tijdens en na je aankoop verlenen we je er alle service voor. We mogen onze service dan wel richten op fietsers, maar voor schaatsers en skeeleraars gaan we net zo ver.

  • Snel
  • Gemakkelijk
  • Uitgebreid

Haal- en brengservice

Je hebt een nieuwe (sport)fiets gekocht, maar komt er op korte termijn even niet aan toe om deze af te halen. In overleg komen we je aanwinst graag thuis afleveren. En indien gewenst nemen je oude fiets gelijk mee. Van onze haal- en brengservice kun je ook gebruik maken als er onverhoopt iets met je fiets aan de hand is en je niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen. Zodra we het probleem opgelost hebben, komen we de fiets uiteraard gewoon weer brengen. 

ac381a-2019-11-sfeerfotografie-lindenholz-160
bc2da7-2019-11-sfeerfotografie-lindenholz-74

Leenservice

Vervelend! Er is een defect aan je (elektrische) fiets, waardoor jij vandaag of morgen niet met je tweewieler naar je werk, je school, je supermarkt of je sportclub kunt… We denken in dat geval graag met je mee. We stellen je gewoon een leenfiets ter beschikking voor de periode die wij nodig hebben om aan je fiets te sleutelen. Zo creëren we gemak rond jouw ongemak. Zonder kosten, want dit zien wij als service van onze kant.  

Inruilservice

Je bent toe aan een nieuwe fiets. Maar wat doe je dan met je huidige tweewieler?
Je kunt hem natuurlijk als winterfiets of tweede fiets gebruiken. Maar heb je daarvoor wel ruimte in je garage of schuur? En dan nog: met je nieuwe aanwinst zal je oude fiets daar toch vooral onder een stoflaag verdwijnen… Laat ons je gebruikte fiets eens zien. Want als jouw tweedehands (sport)fiets aan een aantal voorwaarden voldoet, beloven we je een goede inruilprijs.

Quickservice

Even iets afstellen aan je zadel of stuur, je voorlicht weer laten branden, je banden oppompen. Als het om kleine werkzaamheden of reparaties als deze gaat, voeren we ze direct uit aan je (sport)fiets terwijl jij wacht. Tenzij onze planning het echt even niet toelaat. Maar dan krijg je uiteraard onze leenfiets even mee. Zo kun je blijven fietsen naar de afspraken die nog in je agenda staan.

Zadel-omruilservice

Het leek bij je proefrit nog zo goed. Maar nu je een aantal kilometers in de praktijk hebt afgelegd, kom je er toch achter dat je zadel niet bevalt. In dat geval bieden wij je voor fietsen de gratis zadel-omruilgarantie tot maximaal 30 dagen na aankoop. Is je nieuwe zadel iets duurder? Dan betaal je alleen het prijsverschil met je oorspronkelijke zadel. 

Proefritservice

Een nieuwe fiets koop je niet zomaar. Daar wil je goed over nadenken. En je weet pas zeker welke fiets je echt wilt hebben, als je verschillende modellen in het echt hebt geprobeerd. Plan een proefrit wanneer het jou uitkomt. In onze speciaalzaak staat een keur aan fietsen in talloze merken voor je klaar. Onze experts wachten op je om je van persoonlijk advies te voorzien.   

Meer weten? Bel ons of kom naar onze winkel. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

Neem contact op

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker