Skeelers Vlieg over het asfalt

Lange halen maken door de buitengebieden, korte bochten draaien in de stad of snelheid en techniek combineren op de skeelerbaan? Met onze skeelers vlieg je over het asfalt. Maar of je nou met skeelers gaat op de weg of op de baan; met techniek, veiligheid en comfort maken we er een fijne ervaring van.

Elk doel of niveau

Je skeelert op weg naar vrijheid, werkt aan je fitheid en conditie of bent op jacht naar een podiumplaats. Wat je doel of je niveau ook is, op de eerste etage van onze winkel hebben we de juiste skeelers voor je in huis. Nieuw of tweedehands. Dankzij een groot assortiment van de bekendste skeelermerken.

Lindenholz - Skeelers
Complete skeelers - Lindenholz

Complete skeelers

Of je nou beginner bent of meedoet in de wereldtop. Bekijk met welke merken wij jou compleet voorzien op de weg.

Lindenholz Complete skeelers
Schoenen - Lindenholz

Schoenen

Voor iedere voet de perfecte pasvorm. Bekijk met welke merken wij zorgen dat jij comfortabel skeelert.

Lindenholz Schoenen
Wielen en lagers - Lindenholz

Wielen en lagers

De juiste wielen en lagers zorgen voor een optimale rijbeleving. Bekijk met welke merken wij zorgen voor een optimale rijbeleving.

Lindenholz Wielen en lagers
Skeeleraccessoires - Lindenholz

Skeeleraccessoires

Sporttassen, vingerbellen en helmen. Bekijk met welke merken wij jouw skeeler- of skateavontuur compleet maken.

Lindenholz Skeeleraccessoires

Skeelers

Skeelers kopen, waar moet je op letten?

Je wilt skeelers kopen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van nieuwe skates? De keuze voor een bepaalde skeeler hangt af van het doel waarvoor je ze wilt gebruiken. Ga je bijvoorbeeld skeeleren op de baan of op de weg? Wat je doel of je niveau ook is, in onze winkel hebben we de juiste skeelers voor je in huis. Nieuw of tweedehands. En wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Skeelers kopen in allerlei soorten en maten

Ben jij beginner, gevorderd of skeeler je op topniveau? Onze skeelers zijn geschikt voor elke niveau en elke voet. Of je nu op zoek bent naar professionele skeelers, skeelers voor volwassenen of graag kinderskates wilt kopen. We beschikken over een ruim assortiment complete skates in allerlei soorten en maten, maar je kunt de onderdelen ook los van elkaar aanschaffen. Ons assortiment bestaat uit:

Complete skeelers kopen

Onze complete skeelers zijn voorzien van een lage, harde schoen. Het kuipje is van carbon of kunststof, waardoor sommige skeelerschoenen thermoplastisch vervormbaar zijn. Je kunt bij complete skeelers kiezen uit een onderstel met drie, vier of vijf wielen en of je een buckle voor extra stevigheid rond je enkel wilt. Met merken als Powerslide, BONT, Cádomotus en Zandstra wordt het gegarandeerd een feestje onderweg!

Skeelerschoenen kopen die bij jouw voet passen

Hoge skeelerschoenen waarmee je lekker kunt toeren of lage skeelerschoenen zodat je meer kracht kunt zetten. Wanneer jij skeelers koopt in onze winkel, adviseren wij je over de skeelerschoen die het best bij jou past. Daarbij heb je natuurlijk niet alleen keuze uit verschillende merken, maar kun je ook kiezen uit verschillende materialen. Wij hebben:

  • Kunststof skeelerschoenen
  • Carbon skeelerschoenen
  • Thermoplastisch vervormbare skeelerschoenen

Wielen en lagers vervangen

Een goede combinatie wielen en lagers zorgen voor een optimale rijbeleving. Daarom is het van belang dat je de juiste wielen en lagers gebruikt voor jouw skeeleravontuur. Na een tijdje skeeleren, verslijten de wielen en lagers en moet je ze vervangen. Samen kijken we dan in onze winkel wat jij nodig hebt. We vervangen de wieltjes en/of lagers en stemmen dat vervolgens op elkaar af. We beschikken over een groot assortiment wielen en lagers van merken als BONES, Cado Motus, MPC, Powerslide, Matter en Abec. In ons assortiment hebben we keuze uit bijvoorbeeld:

  • Normale of keramische lagers
  • Verschillende maten (regen)wielen
  • Verschillende hardheid en diktes van wielen

Skeeleraccessoires kopen

Met onze skeeler accessoires zorgen we ervoor dat jij compleet uitgerust de baan of weg op gaat. Wil je veilig skeeleren? Dan heb je misschien een skeelerhelm, handschoenen, vingerbel of knie- en polsbeschermers nodig. Bij Lindenholz hebben we de veiligheidsaccessoires voor jouw skeeleravontuur. En we geven het advies dat bij je past. Maar ook wanneer je op zoek bent naar skeelerkleding, functionele accessoires of onderhoudsspullen staan we voor je klaar.

Contact

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of kom naar onze winkel. In Rouveen, onder de rook van Zwolle geven we je graag persoonlijk advies. De koffie staat klaar en we helpen je graag verder.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker