Trek Supercaliber nu in de winkel!

De Supercaliber is een vooruitstrevende crosscountry mountainbike die snel, licht en soepel over ruwe ondergrond vliegt. Een hardtail is efficiënter en een full suspension biedt meer controle, maar de Supercaliber biedt het beste van twee werelden.

De efficiëntie van een hardtail, de controle van volledige vering en de snelheid van Supercaliber.

beff4f-20200103-172614

IsoStrut: innovatieve snelheid

Het allesbepalende kenmerk van deze nieuwe categorie racebikes van de Trek fietsen is de exclusieve Trek IsoStrut demper - een veersysteem dat onderdeel uitmaakt van de frameconstructie met 60 mm gedempte en verstelbare veerweg plus unieke draaipuntloze staande achtervorken die snel en soepel meebewegen met de trail.

De juiste hoeveelheid veerweg voor XC-racing

We winden er geen doekjes om: je hoeft op een wedstrijddag niet langer te kiezen tussen een hardtail en een full suspension bike. De Supercaliber geeft je precies de juiste hoeveelheid veerweg - 60 mm achter en 100 mm voor - om zonder verlies van snelheid of tractie aanvallend te rijden op ruwe ondergrond, efficiënt te klimmen en vol te kunnen aanzetten in de sprints.

Lichtgewicht trailprestaties

Elk model heeft een OCLV Mountain Carbon frame met Straight Shot onderbuis voor extra stijfheid, een Knock Block voor schadebeperking door ronddraaiende sturen of vorkkronen en Control Freak kabelgeleiding om je kabels te beschermen en te voorkomen dat ze ergens achter blijven haken.

Twee bidons meenemen

Racen maakt dorstig. Daarom heeft de Supercaliber een frame waar twee bidonhouders in passen. Deze Trek mountainbike geeft je de gewenste vering bij uitdagende races, plus de ideale positie voor je bidons.

Carbon wielen op elk model

Elke Supercaliber is afgemonteerd met lichtgewicht, trail-bestendige carbon wielen die vallen onder het Bontrager Carbon Care wielprogramma. Mochten je carbon wielen binnen twee jaar na aankoop beschadigd raken, dan zullen wij ze kosteloos repareren of vervangen.

Tips & Nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker