Tips & nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

Nieuws 4 november gesloten ivm dankdag

4 november gesloten ivm dankdag

Lindenholz is a.s. woensdag 4 november gesloten in verband met dankdag. Ook op dinsdag 3 november zijn wij gesloten, op dinsdag is onze winkel standaard gesloten. Houd daar a.u.b. rekening mee met fietsen brengen / halen of een winkelbezoek.

Lees meer
Nieuws Mondkapjes plicht per 15 oktober & donderdagavond tot 20 uur open.

Mondkapjes plicht per 15 oktober & donderdagavond tot 20 uur open.

N.a.v de persconferentie van 13 oktober en de strengere maatregelen voor o.a. winkels geldt er vanaf 15 oktober een mondkapjesplicht in onze winkel. Op donderdagavond zijn wij open tot strikt 20.00 uur.

Lees meer
Nieuws Cube lanceert vandaag de nieuwste 2021 collectie!

Cube lanceert vandaag de nieuwste 2021 collectie!

Vandaag lanceert Cube de nieuwste 2021 collectie! Een zeer fraaie collectie mooie fietsen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en Duitse degelijkheid.

Lees meer
Nieuws Trek lanceert vandaag de allernieuwste Trek Madone SLR!

Trek lanceert vandaag de allernieuwste Trek Madone SLR!

Wij konden niet wachten dit nieuws met jullie te mogen delen! De allernieuwste Trek Madone SLR 2021 wordt vandaag gelanceerd! Wij zijn super enthousiast! De Madone was al de ultieme racefiets maar is dit jaar nóg lichter, aerodynamischer en sneller! Niet goedkoop, maar voor velen wel een ultieme droomfiets! Vanaf vandaag ook door de consument te bestellen! Onze collega's Bas en Ronald, konden niet langer wachten en hebben reeds dit model besteld! Als fervente Trek fans kiezen zij doelbewust en blindelings voor hun droomfiets! We helpen graag ook jou droomfiets te realiseren bij ons in de winkel in Rouveen! De Trek Madone SLR is een unieke fiets en ook custom made te maken middels Project One, waardoor er enige levertijd op zit. De allernieuwste Madone zal vanaf eind augustus in de winkel zijn te bewonderen. Kijk voor meer informatie op www.trekbikes.com of kom naar onze winkel in Rouveen! 

Lees meer
Nieuws Lindenholz op maandag en dinsdag gesloten tijdens de bouwvak vakantie!

Lindenholz op maandag en dinsdag gesloten tijdens de bouwvak vakantie!

Tijdens de bouwvak vakantie in regio noord is Lindenholz gesloten op maandag en dinsdag. Op de overige werkdagen zijn wij gewoon geopend!

Lees meer
Nieuws Coronaproof zomervakantie in eigen huis? Een E-bike maakt het wél leuk!

Coronaproof zomervakantie in eigen huis? Een E-bike maakt het wél leuk!

Genieten aan de Côte d’Azur, ontspannen bij het Gardameer of vermaak aan de Costa del Sol. Nu het coronavirus de wereld teistert, dreigt je zomervakantie naar zonnige oorden er even niet in te zitten. Een coronaproof verblijf in en om eigen huis of hooguit in eigen land, lijkt realistischer. En met een E-bike kun je ook daar veel plezier aan beleven!

Lees meer
  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker