Tips & nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

Nieuws Daan de Jong komt ons team & werkplaats versterken!

Daan de Jong komt ons team & werkplaats versterken!

Opnieuw mogen wij een jonge monteur en fietsliefhebber aan ons team toevoegen.

Lees meer
Nieuws Mountainbike of racefiets huren; een sportalternatief in Corona-tijd

Mountainbike of racefiets huren; een sportalternatief in Corona-tijd

Geen voetbal. Geen volleybal. Geen fitness… De Corona-crisis beperkt je momenteel behoorlijk in de sportieve gewoonten. Om je toch fris en fit te houden, is een tocht op de mountainbike of racefiets momenteel een van de beste alternatieven. Lindenholz kan je daarbij helpen. Wij hebben genoeg sportfietsen in ons verhuuraanbod staan om ook jouw conditie de komende tijd op peil te houden.

Lees meer
Nieuws Lindenholz komt je fiets voor reparatie of onderhoud ophalen en terugbrengen

Lindenholz komt je fiets voor reparatie of onderhoud ophalen en terugbrengen

Net als de rest van Nederland wil jij je in deze Corona-tijden zoveel mogelijk aan de richtlijn houden om thuis te blijven. En dus stel je dat bezoekje aan onze winkel voor het repareren van bijvoorbeeld je achterlicht of de broodnodige onderhoudsbeurt nog even voor je uit. Nergens voor nodig. Want met onze haal- en brengservice komen we je fiets binnen een straal van 15 km gewoon thuis ophalen en na het gevraagde sleutelwerk weer thuis afleveren.

Lees meer
Nieuws Lindenholz quiz - maak kans op waardebonnen t.w.v. 25 euro & 5 euro kassakorting

Lindenholz quiz - maak kans op waardebonnen t.w.v. 25 euro & 5 euro kassakorting

Wij hebben sinds begin dit jaar een mooie nieuwe website! Zeker nu tijdens de Corona crisis moeten veel mensen binnenblijven en zijn niet in de gelegenheid om onze mooie winkel te bezoeken. Wij hebben een online quiz gemaakt, zodat u online al kan 'voorkijken' naar ons assortiment en u onze winkel beter leert kennen. Iedereen die de vragen beantwoordt ontvangt 5 euro kassakorting bij zijn volgende aankoop. Onder de inzendingen verloten wij tevens 4 waardebonnen t.w.v. €25,-. 

Lees meer
Nieuws Lindenholz - beleid inzake het Coronavirus m.b.t. de collectieve gezondheid!

Lindenholz - beleid inzake het Coronavirus m.b.t. de collectieve gezondheid!

Ook bij Lindenholz volgen we het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Als uitgangspunt volgen wij de adviezen van het RIVM op, waarbij winkels (vooralsnog) open blijven. Juist in deze tijd van onze collectieve gezondheid en onzekerheid is ontspanning en fit blijven belangrijk.

Lees meer
Nieuws De Fiets van het Jaar 2020!

De Fiets van het Jaar 2020!

De winnaars van de Fiets van het Jaar verkiezing 2020 zijn bekend. De titel Fiets van het Jaar gaat voor dit jaar naar de Batavus Finez. De Trek Allant+ 7 wint de titel E-bike van het Jaar 2020. 

Lees meer
  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker