Trek lanceert vandaag de allernieuwste Trek Madone SLR!

Wij konden niet wachten dit nieuws met jullie te mogen delen! De allernieuwste Trek Madone SLR 2021 wordt vandaag gelanceerd! Wij zijn super enthousiast!

De Madone was al de ultieme racefiets maar is dit jaar nóg lichter, aerodynamischer en sneller! Niet goedkoop, maar voor velen wel een ultieme droomfiets! Vanaf vandaag ook door de consument te bestellen!

Onze collega's Bas en Ronald, konden niet langer wachten en hebben reeds dit model besteld! Als fervente Trek fans kiezen zij doelbewust en blindelings voor hun droomfiets! We helpen graag ook jou droomfiets te realiseren bij ons in de winkel in Rouveen!

De Trek Madone SLR is een unieke fiets en ook custom made te maken middels Project One, waardoor er enige levertijd op zit. De allernieuwste Madone zal vanaf eind augustus in de winkel zijn te bewonderen.
Kijk voor meer informatie op www.trekbikes.com of kom naar onze winkel in Rouveen!

Ons assortiment Trek fietsen

Tips & Nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker