Profiteer nu van de Lentebeurt-weken bij Lindenholz

Fietsen is nog een van de weinige opties om volgens alle richtlijnen rond Corona toch een frisse neus te kunnen halen. Of om te kunnen sporten.

Om jou daar optimaal toe in staat te stellen, organiseert Lindenholz in april en mei de Lentebeurt-weken. Da’s een APK-keuring voor jouw stadsfiets, E-bike, ATB- of racefiets, die je voor slechts 60 euro veilig en comfortabel de weg op of het bos in helpt.

0c1681-afbeelding-lenteactie-01-01

Bouten en moeren controleren, poetsen en invetten, ketting spannen en smeren, banden spannen, versnellingen en naven afstellen en smeren, spaken spannen, remmen controleren, verlichting checken. Het is zo maar een greep uit de werkzaamheden die onze monteurs verrichten tijdens de lentebeurt van jouw fiets, zodat jij zorgeloos je kilometers kunt maken. Over de weg of in het bos.

Gratis haal- en brengservice

Al hebben ook wij in onze winkel alle mogelijke Corona-maatregelen getroffen, we snappen dat jij je momenteel zoveel mogelijk wilt houden aan de richtlijn om thuis te blijven. En dat je een bezoekje aan onze winkel om die reden liever nog even voor je uitschuift. Daarom komen we met onze haal- en brengservice je fiets binnen een straal van 15 km rond Rouveen gewoon thuis ophalen en na de lentebeurt weer thuis afleveren. Zoals we dat ook voor reparaties en regulier onderhoud doen. En om het geheel nog aantrekkelijker te maken; ben je toe aan nieuwe banden dan is de montage daarvan tijdelijk gratis.

Tips & Nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker