Mountainbike of racefiets huren; een sportalternatief in Corona-tijd

Geen voetbal. Geen volleybal. Geen fitness… De Corona-crisis beperkt je momenteel behoorlijk in de sportieve gewoonten. Om je toch fris en fit te houden, is een tocht op de mountainbike of racefiets momenteel een van de beste alternatieven. Lindenholz kan je daarbij helpen. Wij hebben genoeg sportfietsen in ons verhuuraanbod staan om ook jouw conditie de komende tijd op peil te houden.

876463-2019-11-sfeerfotografie-lindenholz-102
Het is gelijk een mooie manier om kennis te maken met wielrennen of ATB-en. Zeker met het mooie voorjaarsweer in aantocht. En nu fietsen nog een van de weinige opties is om volgens alle richtlijnen rond Corona toch je sportieve hart op te kunnen halen. Mogelijkheden genoeg met talloze mooie routes over de weg en door het bos in de omgeving van Rouveen.

Proberen? Huur een racefiets of ATB

Kom langs in onze winkel. Daar nemen we uiteraard ook alle Corona-voorschriften in acht rond het uitzoeken en afstellen van jouw ideale sportfiets. Een racefiets (bijv. van Trek) of ATB (moutainbike) kun je bij ons huren voor een dag, een week, een maand of indien gewenst zelfs langer. Met daarna zelfs de optie op koop. Populair in ons assortiment zijn de Trek mountainbikes. Dit vanwege onder andere de hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende rijcomfort.

Indien gewenst helpen we je ook deskundig bij het uitzoeken van bijbehorende accessoires, zoals kleding, schoenen en helm. Wie weet ontdek jij zo wel een nieuwe sportliefde in je leven!

Meer lees je op onze huur- en leasepagina.

0f446d-2019-11-sfeerfotografie-lindenholz-128
2e2a50-2019-11-sfeerfotografie-lindenholz-165
21f05e-mountainbike-verhuur-lindenholz-00001
85a0bc-mountainbike-verhuur-lindenholz-00002
ed0a61-mountainbike-verhuur-lindenholz-00003

Tips & Nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker