Fietsleaseplannen als werknemer? Bij Lindenholz zit je goed!

Een fietsleaseplan? Bij Lindenholz zit je goed! We kunnen niet alleen al je vragen beantwoorden, omdat we er alles vanaf weten. Ook als het gaat om keuze, biedt ons aanbod je alles wat je maar wilt. Stadsfiets, toerfiets, E-bike, Speedpedelac, racefiets of mountainbike. Welke fiets je ook zoekt; als koploper in rijden hebben we jouw droomfiets in huis.

2023-05-9240-lindenholz-hr-41--2wwq
Onze merken

E-Bikes:
Batavus
Kalkhof
Koga
Sparta
Trek
Qwic

Tour- en stadsfietsen

Batavus
Cortina
Cube
Koga
Roetz
Sensa

Racefiets en ATB:
Cube
Koga
Orbea
Sensa
Trek

Fiets jouw voordelen tegemoet!

  • Vrije keuze in merk en type fiets
  • Fiscaal voordeel tot 40% t.o.v. koop
  • All-in service, onderhoud en verzekering
  • Optie tot (goed)koop na 36 maanden
  • Vast laag maandtarief via brutoloon

De leasefiets wordt steeds populairder. Handig, want meer dan de helft van werkend Nederland woont binnen een straal van 15 kilometer van hun werkplek. Waarvan ruim 70% aangeeft bereid te zijn deze afstand per fiets af te leggen, zeker wanneer jouw werkgever een fiets op heeft genomen in de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Perfect, want een fiets zorgt voor fitte, vitale en loyale collega’s. Een nieuwe fiets kan prijzig zijn… Maar laten wij nu net de ideale oplossing hebben. Een fiets van de zaak is tot wel 35% goedkoper ten opzichte van koop, is dankzij nieuwe wetgeving –aantrekkelijker dan ooit tevoren en is goed te combineren met reiskostenvergoeding, OV-kaart of leaseauto.

Hoe werkt het?

Jouw werkgever gaat een leasecontract voor 36 maanden aan met Lease a Bike, Hello Rider en Fiets Lease Holland, leasepartijen waarvoor Lindenholz fungeert als dealer. Daarom mag je bij ons een fiets naar keuze uitzoeken. Ook ontzorgen we jou met onderhoud en is je fiets verzekerd. 

Er wordt maandelijks een vast bedrag van je brutoloon ingehouden ter betaling. Aan het eind van de overeenkomst mag je de fiets overnemen tegen nog slechts een klein deel van de originele aanschafwaarde. Uiteraard kun je op dat moment ook kiezen voor een nieuw leasecontract. 

Gebruik je de fiets privé ook? Dan betaal je 7% bijtelling over de waarde van de fiets. Net als bij een leaseauto. Gebruik je de fiets enkel privé? Ook dat is mogelijk, want er is geen vastgesteld minimum bepaald voor woon-werkverkeer. Voor de dagen waarop je met de leasefiets naar je werk komt, krijg je geen netto kilometervergoeding meer.

Wel kan je werkgever dit bedrag kosteloos bijdragen, zodat jouw maandbedrag nog lager wordt. Voor de overige dagen, die je met ander vervoer dan je leasefiets naar je werkt komt, blijft de netto reiskostenvergoeding wel van kracht.

Besparing berekenen?

Met jouw werkgever gaan we een leasepartnerschap aan. Daarvoor werken we dus o.a. samen met leasemaatschappij Lease a Bike. Ben je benieuwd hoeveel je met een fietsleaseplan kunt besparen op jouw droomfiets? Bereken dan snel jouw voordeel met de calculator op de site van Lease a Bike.

https://www.lease-a-bike.nl/ik-mag-een-fiets-leasen

Meer weten?

Bezoek, bel of mail ons. We geven graag aanvullende informatie.

Tips & Nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker