Coronaproof zomervakantie in eigen huis? Een E-bike maakt het wél leuk!

Genieten aan de Côte d’Azur, ontspannen bij het Gardameer of vermaak aan de Costa del Sol. Nu het coronavirus de wereld teistert, dreigt je zomervakantie naar zonnige oorden er even niet in te zitten.

Een coronaproof verblijf in en om eigen huis of hooguit in eigen land, lijkt realistischer. En met een E-bike kun je ook daar veel plezier aan beleven!

1489ad-fotos-social-algemeen-2

Een rondje in De Wieden en Weerribben, over de Sallandse Heuvelrug, op de Drentse hei of door de Veluwse bossen. De Kop van Overijssel is een prachtige uitvalsbasis voor de mooiste fietsroutes deze zomer. Maar om al die plekken vanaf de fiets te ontdekken, kun je wel wat trapondersteuning gebruiken. Een E-bike is daarvoor ideaal en dat willen we je bij Lindenholz graag laten ervaren.

Gratis koffie, boerencake en proefrit

We hebben de koffie en boerencake van de ambachtelijke bakker Ubak klaarstaan voor iedereen die een gratis proefrit wil komen maken. Vertel ons al je wensen, behoeften en budget. Dan zorgen wij voor een compleet advies op maat qua prijsniveau, type ondersteuning, display, motor en accugrootte Met een keuze uit de negen merken Koga, Batavus, Sparta, Trek, Kalkhoff, Qwic, Cortina en Votani gaan we er vol voor om dé fiets te vinden die snel beschikbaar is en helemaal bij u past.

E-bike kopen of leasen

Zowel het leasen als kopen van je E-bike behoort bij Lindenholz tot de mogelijkheden. En welke keuze je ook maakt, we bieden een uitgebreid servicepakket rond onderhoud en garantie voor een periode van maar liefst vijf jaar.

Tips & Nieuws Blink uit dankzij onze kennis

Als het om (sport)fietsen, schaatsen en skeelers gaat, delen we graag onze kennis. Met tips, tricks, updates en nieuws helpen we je om uit te blinken op jouw niveau door miskopen te voorkomen.

  • Naar wensen luisteren
  • Aan materiaal sleutelen
  • Voor prestaties gaan
arrow-left arrow-right facebook instagram e-bike gereedschap kleding racefiets schaats skeeler tandwiel wekker